Waarom Kiezen Zo Ontzettend Veel Mensen Voor Een E-Wallet of Creditcard? Er Zijn Nogal Wat Verschillende Opties Beschikbaar Op Dit Moment!

We evolueren naar een cashless society en de eeuwenoude lederen portemonnee raakt langzaam uit de mode. Hoewel er veel mensen zijn die hun aankopen contant betalen, is het aantal in de loop der jaren zeker gedaald. Mensen geven de voorkeur aan het gebruik van plastic geld of moeten we zeggen hun credit- en debetkaarten voor elke aankoop. De introductie van E-wallets heeft een verdere impuls gegeven.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een e-wallet of creditcard te gebruiken

De elektronische portemonnee of digitale portemonnee is een upgrade van de traditionele leren portemonnee. Het helpt uw financiën te vereenvoudigen en verhoogt de veiligheid als het gaat om het voorkomen dat uw geld en persoonlijke informatie in verkeerde handen terechtkomt. Het is een virtuele rekening waarmee u op veel verschillende manieren geld kunt overmaken. U kunt geld overmaken naar een prepaid betaalkaart, een creditcard of een bankrekening. Wil je hier echt op besparen? Dan raden we je aan om credit card vergelijken serieus te nemen.

Een E-Wallet is een bestand dat op de harde schijf van uw toestel wordt opgeslagen. Het bevat persoonlijke gegevens zoals uw naam, creditcardnummer en factuuradres die relevant zijn voor een online aankoop. Binnen de portemonnee kunt u ook vertrouwelijke informatie opslaan, zoals website-wachtwoorden, creditcardpincodes en e-mailwachtwoorden.

Er zijn genoeg soorten creditcards beschikbaar

Persoonlijke en vertrouwelijke informatie wordt opgeslagen op digitale kaarten in de E-Wallet. Dit is net zo goed als het opslaan van creditcards in uw lederen portemonnee. U kunt meerdere kaarten aanmaken voor meerdere doeleinden; één voor uw e-mail, een andere voor uw creditcard en medische gegevens. U kunt de exacte hoeveelheid informatie en details kiezen die u op de kaarten wilt opslaan.

  • Om een online transactie af te ronden, moet u een bestelformulier invullen. Een E-Wallet zorgt ervoor dat deze informatie automatisch wordt ingevuld. U bespaart de moeite van het overtypen van woonadressen en creditcardnummers elke keer dat u een aankoop doet. De enige voorwaarde is dat de velden in het bestelformulier dezelfde zijn als de velden in uw E-Wallet. Indien dit niet het geval is, moet u het formulier handmatig invullen, waardoor het doel van een E-Wallet wordt omzeild.

Een E-Wallet opzetten of toch een creditcard gebruiken?

Het is eenvoudig om een E-Wallet op te zetten. Schuif uw toetsenbord uit en ga naar de zoekmachine van uw keuze. Typ de woorden “E-Wallet” in de zoekbalk. U krijgt dan minstens een dozijn invoergegevens voor deze sleutelzin. Kies de provider waarmee u wilt werken en download de software voor gebruik. Reputatie, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en goede ondersteuning moeten uw zoekwoorden zijn wanneer u een provider kiest. U kunt een dienst kiezen die populair is en goede feedback van mensen heeft gekregen.