Tips voor autoverzekeringen, welke zaken zijn nu zo belangrijk geworden dat je echt niet meer kan wegkijken van de autoverzekering premie op dit moment?

Met het stijgende aantal auto-ongelukken en de stijgende kosten van de autoverzekering wilt u er tegenwoordig zeker van zijn dat u de beste verzekering tegen het beste tarief krijgt. Hier zijn drie autoverzekeringstips die u laten zien hoe u het meeste geld kunt besparen.

Autoverzekering Tip #1 – Winkel voor offertes.

Winkelen voor offertes is veruit de beste manier om het meeste geld te besparen op uw verzekeringspremie. Er zijn een aantal websites die u offertes van topverzekeraars geven, zodat u ze kunt vergelijken en het goedkoopste tarief kunt krijgen. (Zie onderstaande links.)

  • Ik heb mensen gekend die $500 tot $1.000 hebben bespaard op hun autoverzekering door simpelweg van bedrijf te veranderen.

Autoverzekering Tip #2 – Verhoog uw eigen risico

Een eigen risico is het bedrag dat u betaalt op een claim voordat uw verzekering ingaat. De meesten van ons dienen nooit claims in voor kleine schadebedragen omdat verzekeringsmaatschappijen uw tarieven kunnen verhogen als u te veel claims indient, dus het is alleen maar zinvol om uw eigen risico te verhogen tot een bedrag waar u zich prettig bij voelt.

  • Door uw eigen risico te verhogen van $200 naar $500 zal uw jaarlijkse premie met 15% tot 30% dalen. Door het te verhogen naar $1.000 kan uw premie gehalveerd worden.

Autoverzekering Tip #3

Botsing dekt de kosten van het herstellen van schade aan uw auto, ongeacht wie de fout heeft gemaakt. Als u met een oudere auto rijdt, overweeg dan om de aanrijdingsdekking te laten vallen als uw premie gelijk is aan 10% of meer van de waarde van uw auto.

  • Het laten vallen van uw aanrijdingsdekking kan u tot 600 euro per jaar besparen, afhankelijk van de leeftijd en het merk van uw auto.
  • Ga naar een van de autoverzekering vergelijken websites zoals Verzekering-winkel.com of klik op de volgende link om de tarieven van de autoverzekeringen van de beste bedrijven te bekijken en te zien hoeveel u kunt besparen. U kunt meer verzekeringstips krijgen in hun Artikelen sectie, en krijgt antwoorden op uw verzekeringsvragen van een verzekeringsexpert door gebruik te maken van hun online chat service.